Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Drone Talk

2 september 2016 @ 13:00 - 18:00

€49

Op vrijdag 2 september van 13:00 tot 18:00 vindt in de Grote Zaal van Beeld en Geluid de Drone Talk plaats; voor een groot publiek van (media-) professionals en andere geïnteresseerden vertellen drone-experts en wetenschappers over de maatschappelijke ontwikkelingen van drones, over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van drones. Eén en ander wordt gelardeerd door drone-demonstraties en bijzondere videobeelden.

Drone-onderzoeker Guido de Croon van de TU Delft spreekt over de maatschappelijke voordelen van drones, Jan-Floris de Boer (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum) over de regelgeving en Lars Sang Mo Boom (Formula FPV) over drone-races. Wiebe de Jager (oprichter van Dronewatch.nl) en Parcival Hofland (AIRfootage.nl) gaan in op de verschillende drones en de certificering.

Na de sprekers volgt een discussie onder leiding van Frank du Mosch. Hierin zal uitgebreid worden ingegaan op de huidige discussie met betrekking tot de veiligheid en privacy van drones. Is de voorgenomen wetgeving afdoende? Of beperkt deze de drone-piloot (hobby/professional) in te verregaande mate?

Voor het grote publiek zijn er op 3 en 4 september – tegelijkertijd met de Open Studio Dagen – de Drone Experience Days. Er worden dan drone-races en demonstraties gehouden en er is de mogelijkheid om zelf met een drone te vliegen.

Meer informatie over het Dutch Drone Festival en inschrijven voor het congres: www.dutchdronefestival.nl. Tot 20 juli is het mogelijk om in te schrijven tegen het early bird-tarief van 49,- euro.

Gegevens

Datum:
2 september 2016
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€49
Site:
http://www.dutchdronefestival.nl

Locatie

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
Hilversum, Nederland
+ Google Maps