Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiedag drones en infrastructuurbeheer

9 april @ 11:30 - 17:00

Gratis

Op 9 april bundelen Stedin, AirHub en Unmanned Valley hun krachten voor een speciaal event, en jij bent uitgenodigd! Deze dag draait helemaal om de impact van drones op infrastructuurbeheer โ€“ en hoe deze vliegende sensoren het werk in deze sector veiliger, sneller en efficiรซnter kunnen maken.

๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ?
โ€ข Inspirerende voorbeelden van drones aan het werk in deze sector.
โ€ข Een duik in de nieuwste drone-technologieรซn, ontwikkelingen in wet- en regelgeving en hoe jezelf een drone-piloot wordt.
โ€ข Demonstraties van de allernieuwste drones, zowel in actie buiten als binnen.

Dit is jouw kans om meer te leren over de toekomst van infrastructuurbeheer en te netwerken met collega’s die net zo enthousiast zijn over deze technologie als jij.

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ: Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor professionals uit de infrastructuursector, waaronder netbeheerders, energiebedrijven, drinkwaterbedrijven en gemeentelijke instanties. Om de relevantie en meerwaarde van het evenement voor alle aanwezigen te garanderen, hanteren we een zorgvuldige selectie bij het versturen van uitnodigingen.

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ? Zorg dat je je snel aanmeldt, want de plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan via dit formulier.

We hopen je op 9 april vanaf 11:30 te zien op Unmanned Valley (Marinevliegkamp 356, 2236 ZZ, Katwijk aan Zee). Samen verkennen we de nieuwe mogelijkheden die drones bieden voor de infrastructuur van de toekomst!

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
11:30 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Unmanned Valley
Marinevliegkamp 356
Valkenburg, Zuid-Holland 2236 ZZ Nederland
+ Google Maps