Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lezing dronevideografie door Wiebe de Jager

22 juni 2019 @ 10:00 - 13:00

Gratis

Waarschijnlijk heeft u ze wel eens voorbij zien vliegen, of heeft u er zelf al eens mee gevlogen… drones! Maar wilt u alles te weten komen over videografie met drones en hoe u gave dronebeelden kunt maken voor uw website of social media? Kom dan op zaterdag 22 juni naar de exclusieve lezing van DJI ambassadeur Wiebe de Jager waar hij u alles vertelt over zijn werk en werkwijze. Wiebe is een gecertificeerd dronepiloot en voert opdrachten uit voor diverse opdrachtgevers uit het binnen- en buitenland. Wilt u genieten van de verhalen achter de foto’s van Wiebe, meer leren over technieken die hij gebruikt of te weten komen met welke drones hij zijn video’s maakt? Maak dan gebruik van deze unieke kans en schrijf u in!

De lezing vindt plaats op zaterdag 22 juni 2019 van 10:00 tot 13:00 uur in het Isala theater in Capelle a/d IJssel. Inloop is vanaf 09:30 uur.

Wat komt er aan bod tijdens de lezing?

Wiebe de Jager neemt u mee in de wereld van de video- en fotografie. De DJI-expert behandelt verschillende producten, zoals de DJI Mavic Pro serie, DJI Ronin-S en de DJI Osmo Pocket. Hij legt alles stap voor stap uit. U krijgt praktische tips en aan de hand van indrukwekkende foto’s leert u gaandeweg steeds meer over video- en fotografie. Na thuiskomst van deze lezing heeft u vast zin om uw drone (weer) op te pakken zodat u een mooie fotografische duikvlucht kunt maken. Want dat is het doel van deze lezing: u inspireren!

Locatie, reserveren en vragenlijst

De lezing wordt gehouden in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel. Voorafgaand aan de lezing wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee. Toegang is gratis, reserveren kan via Eventbrite. Bezoekers worden ook verzocht om vooraf deze vragenlijst in te vullen. Deze helpt Kamera Express en DJI bij het onderzoeken van de doelgroep van drones, om zodoende nog beter aan hun behoeften te kunnen voldoen.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.kamera-express.nl/lezing-wiebedejager

Locatie

Isala Theater
Stadsplein 5
Capelle aan den IJssel, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Kamera Express