Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Move East

16 juni 2023 @ 10:00 - 17 juni 2023 @ 17:00

Gratis

Duurzame mobiliteit is actueler dan ooit, de media staan er vol van. Vervoer moet schoner, gezonder, en klimaatneutraal worden. Door de groei van het verkeer, neemt de impact van mobiliteit op het klimaat, leefmilieu, de gezondheid en economie flink toe. Verduurzaming van mobiliteit is dus essentieel.

Maar wat betekent duurzame mobiliteit en hoe gaat dat er in de (nabije) toekomst er uitzien? Neem een inkijkje in duurzaam vervoer over de weg en door de lucht van morgen én overmorgen. Kom op 16 juni (zakelijk) en 17 juni (voor iedereen) naar de eerste editie van Move East: hét duurzame mobiliteitsevent van Oost-Nederland op Technology Base, Twente Airport.

Vrijdag 16 juni – de dag voor de zakelijke markt

Op vrijdag 16 juni staat de zakelijke markt centraal. Op deze dag neemt dagvoorzitter Harm Edens je mee op zijn eigen manier: geestig, scherp, alert, en inhoudelijk scherp. Naast presentaties van topsprekers en workshops worden op de beursvloer de allernieuwste producten en diensten op het gebied van mobiliteit gepresenteerd.

Zaterdag 17 juni – de deuren open voor iedereen

Op zaterdag 17 juni is iedereen welkom. Kom samen met je partner, kinderen, familie, vrienden naar het event. Op deze dag worden de nieuwste technologieën en innovaties getoond en kun je zelf ervaren hoe het is om met elektrisch vervoer te rijden of met drones te vliegen.

SPACE53 DRONE DOME

Voor de shelter van Space53 is een drone dome gerealiseerd. Ontdek de nieuwste drone-innovaties van onder meer ANWB Medical Air Assistance, Spectro-AG, Robor Electronics B.V., DroneTeam Twente en Nest-Fly Technologies. Laat je informeren over de drone opleidingen van Drone Flight Academy. Wil je aan de slag met dronesoftware? Doe dan mee met de workshop van DroneTeam Twente.

Gegevens

Begin:
16 juni 2023 @ 10:00
Einde:
17 juni 2023 @ 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.move-east.nl/

Locatie

Technology Base
Vliegveldstraat 100
Enschede, Nederland

Organisator

Oost NL