Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Drone Seminar

29 september 2020 @ 10:00 - 11:30

Dutch Drone Academy heeft het initiatief genomen om op 29 september, van 10:00 tot 11:30 uur, het Nationaal Drone Seminar 2020 te organiseren. Dit seminar wordt zowel live als ‘on demand’ beschikbaar gesteld, waardoor alle deelnemers het seminar, via elk device, op ieder gewenst tijdstip kunnen volgen. De deelnemers staan centraal tijdens dit event en krijgen ruim de tijd om vragen te stellen aan het panel.

Het thema is de nieuwe Europese dronewetgeving, die eind dit jaar van kracht wordt. Sprekers vanuit het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (wetgeving) en de Koninklijke Vereniging voor de Luchtvaart (belangenbehartiger van o.a. de dronevliegers) zullen in het kort de highlights van deze nieuwe wetgeving toelichten. Maar ook bekende dronepiloten zoals Jelte Keur (werd over de gehele wereld bekend door zijn dronevideo van de Domtoren te Utrecht) en droneracer Walter Kort (Platform Drone Racing NL) geven hun mening over wat ‘ons dronevliegers’ allemaal te wachten staat vanaf 2021.

Het programma kun je bekijken op droneseminar.nl. Via onderstaande player kun je het evenement op dinsdag 29 september vanaf 10:00 live volgen, of het nadien terugkijken.

Gegevens

Datum:
29 september 2020
Tijd:
10:00 - 11:30
Site:
https://droneseminar.nl/

Organisator

Dutch Drone Academy