Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkdag Drone Council Nederland en Kennisplatform U-Space

3 november 2022 @ 12:00 - 17:00

Gratis

Op 3 november 2022 vindt de Netwerkdag Drone Council Nederland en Kennisplatform U-Space 2022 plaats, georganiseerd door de Drone Council Nederland en het Kennisplatform U-Space. Deze dag is bedoeld om te netwerken en je op de hoogte te brengen van de activiteiten van de Drone Council Nederland en Kennisplatform U-Space. De dag wordt georganiseerd voor alle partijen die actief zijn in de Nederlandse dronesector.

Datum: donderdag 3 november 2022
Tijd: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Unmanned Valley. Marinevliegkamp 356, 2236 ZZ Valkenburg (ZH) – voor navigatie: 1e Mientlaan 2236 ZZ Katwijk.

Wat kun je verwachten?

De middag wordt begeleid door Wiebe de Jager en begint om 12.00 uur met inloop en broodjes. Vervolgens geven de Drone Council Nederland en het Kennisplatform U-Space een terugkoppeling van hun activiteiten, en gaan ze graag met jou in gesprek tijdens verschillende deelsessies. Een toelichting van de deelsessies vind je terug in het aanmeldformulier. Daarnaast is er voldoende ruimte om ook met elkaar in gesprek te gaan. We sluiten de middag af met een informatiemarkt/netwerkborrel en een drone demonstratie.

Dagprogramma en aanmelden

Via onderstaande knop kun je je direct aanmelden en/of meer informatie vinden over het programma. Aanmelden kan tot 31 oktober.

Informatiemarkt

Voor de informatiemarkt is een beperkt aantal statafels beschikbaar die bedrijven/organisaties kosteloos kunnen reserveren om informatie te delen. Bij interesse kun je dit aangeven bij aanmelden. Er wordt dan op korte termijn contact met je opgenomen. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Aanmelden

Gegevens

Datum:
3 november 2022
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,

Locatie

Unmanned Valley
Marinevliegkamp 356
Valkenburg, Zuid-Holland 2236 ZZ Nederland
+ Google Maps