Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijsconferentie Drones 2019

7 november 2019

€250

Er komen steeds meer drones in onze maatschappij. Tegelijkertijd is er een groter tekort aan technisch personeel dan ooit tevoren. Voor scholen bieden drones een aantrekkelijke ingang voor het vak Techniek. Drones worden in allerlei sectoren gebruikt. Van bouw-infra, industrie en landbouw tot en met de creatieve industrie.

De conferentie heeft een duidelijk doel voor scholen: bewustwording van regels rondom beroepsmatig vliegen, op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden om drones in de klas te benutten. Landelijke experts worden ‘ingevlogen’ om je te professionaliseren.

Vmbo scholen en praktijkscholen kunnen in 2020 aan de slag met een nieuwe landelijke drone competitie. Tijdens de conferentie kun je met de organisatie van Project Drones in gesprek.

De conferentie richt zich op het VO en het beroepsonderwijs in Nederland. De deelnemende scholen komen uit verschillende windstreken. Aanmelden kan nog tot en met 24 oktober a.s.

De conferentie wordt georganiseerd door Drone Class, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in drone opleidingen voor het MKB, gemeenten en scholen.

Gegevens

Datum:
7 november 2019
Kosten:
€250
Site:
https://www.onderwijsconferentiedrones.nl/

Locatie

Rozet
Kortestraat 16
Arnhem, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Drone Class
Bekijk de site van Organisator