Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Unmanned Systems Expo 2016

2 februari 2016 - 4 februari 2016

Gratis met Dronewatch naar TUSExpo 2016

Den Haag staat van 2 tot en met 4 februari 2016 volledig in het teken van drones, robots en UAVs. Deze tweede editie van de Europese vakbeurs ‘The Unmanned Systems Expo’ (TUSExpo) vindt plaats in het World Forum en trekt naar verwachting ruim 2.500 internationale bezoekers.

De TUSExpo is gericht op de snelgroeiende markt van onbemande systemen zoals drones en robots. Er worden commerciële en civiele toepassingen getoond op het gebied van onder meer veiligheid, landbouw, industrie, wetenschap, space, entertainment, defensie en natuurbescherming.

Het TUSExpo business platform bestaat onder andere uit een conferentie, expo en ‘matchmaking’ programma. Tijdens de conferentie belichten vooraanstaande internationale sprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en van de overheid de laatste technologische uitvindingen, de toepassingen daarvan en juridische kwesties. Op de expo en ‘live demonstration zone’ kunnen bezoekers zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van onbemande systemen. Net als vorig jaar, zal er in 2016 naast een universiteitszone en een beursvloer, een uniek startuppaviljoen zijn, waar kleine innovatieve startups kunnen exposeren.

Gegevens

Begin:
2 februari 2016
Einde:
4 februari 2016
Evenement Tags:
,
Site:
http://tusexpo.com

Locatie

World Forum
Churchillplein 10
Den Haag, 2517 JW Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie