Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Yuneec Drone-Event

12 september 2020

Zaterdag 12 september 2020 organiseert Dronevereniging Dutch Yuneec Drone Association (DYDA) een Yuneec Drone-Event op haar clubterrein in Rutten.

Het Engineering Team van Yuneec Europe geeft diverse demonstraties en uitleg over de nieuwste ontwikkelingen bij Yuneec. Voor Yuneec Drone bezitters is dit de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de Europese ontwikkelaars en zich verder te verdiepen in de vele mogelijkheden.

Na de demonstraties van het Engineering Team van Yuneec is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ben je in het bezit van een YUNEEC drone, welke dan ook, dan ben je van harte welkom!

Er is gelegenheid tot vrij vliegen voor iedereen. Er is genoeg ruimte want het terrein ligt midden in de polder tussen de weilanden en je kunt er mooie plaatjes schieten. Het belooft mooi vliegweer te worden.

Vanwege de huidige Corana-richtlijnen zijn er slechts 50 toegangsbewijzen beschikbaar dus wees er snel bij, geef je per mail op en bestel je toegangsbewijs bij:

secretaris@dutch-yuneec-association.eu

Alleen personen met een uitnodiging worden toegelaten op het terrein, deze wordt op naam gezet en per mail verstuurd, uiterlijk vrijdag heb je hem in je mailbox. Print hem uit en neem deze mee, de naam wordt aan de hand van je ID gecheckt.

Op het terrein worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd: Houd 1,5 meter afstand, nies in je elleboog, was/desinfecteer je handen regelmatig. Heb je corona-achtige klachten? Blijf dan weg! Mondkapjes zijn toegestaan maar niet verplicht.

Gegevens

Datum:
12 september 2020
Evenement Tags:

Locatie

DYDA vliegterrein
Venepad 4
Rutten, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Dutch Yuneec Drone Association
Bekijk de site van Organisator